10 Motive să incluzi Aloe Vera Gel în dieta ta zilnică

1. Are efecte benefice asupra intestinelor

Un consum regulat de Aloe Vera Gel normalizează tranzitul intestinal.

2. Stimulează activitatea fibroblastelor și are efecte benefice asupra pielii Fibroblastele sunt celule specializate ale epidermei, al căror rol este de a produce colagen și elastină. 1. Are efecte benefice asupra intestinelor
Un consum regulat de Aloe Vera Gel normalizează tranzitul intestinal.

2. Stimulează activitatea fibroblastelor și are efecte benefice asupra pielii.
Fibroblastele sunt celule specializate ale epidermei, al căror rol este de a produce colagen și elastină. Aceste fibre alcătuiesc structura pielii și îi conferă elasticitate. Cu cât pielea este mai bogată în colagen și elastină, cu atât pare mai tânără. Studii de laborator au arătat că Aloe Vera îmbunătățește funcția fibroblastelor. Atunci când sunt produse în straturile profunde ale epidermei, celulele epiteliale sunt „pline de viață”, însă în drumul lor până la suprafața pielii, ce durează în mod normal între 21 și 28 de zile, ajung o „umbră” a ceea ce erau la început și se elimină prin descuamarea pielii. Aloe Vera Gel asigură elementele nutritive esențiale pentru hrănirea celulelor bazale. Pielea se menține, astfel, sănătoasă și își poate îndeplini mult mai eficient funcțiile vitale.

3. Contribuie la menținerea sănătății sistemului digestiv.
Un sistem digestiv sănătos înseamnă că substanțele nutritive din alimentele pe care le consumăm sunt absorbite în mare proporție în sânge. Aloe Vera are proprietăți detoxificante remarcabile. Consumul regulat de Aloe Vera Gel poate îmbunătăți funcționarea sistemului digestiv și creste absorbția proteinelor, distrugând în același timp bacteriile „neprietenoase”, într-un mod perfect natural. Studii de specialitate au demonstrat, de asemenea, capacitatea gelului de aloe de a ameliora simptomele arsurilor la stomac și ale altor afecțiuni digestive.

4. Este benefic pentru sănătatea danturii și a gingiilor
Datorită proprietăților inflamatorii, gelul de Aloe Vera are acțiune calmantă asupra gingiilor și țesuturilor bucale moi și asigură o igienă corectă a cavității bucale.

5. Ajută la menținerea siluetei și creste nivelul de energie
Consumat în mod regulat, Aloe Vera Gel contribuie la curățarea sistemului digestiv. În hrana noastră zilnică sunt incluse substanțe dăunătoare, ce ne pot cauza neplăceri. Aloe Vera Gel ne oferă posibilitatea de a ne simți mai bine, de a avea mai multă energie, de a prelua și a menține controlul asupra greutății noastre corporale.

6. Are activitate antivirală
În stratul mucilaginos al frunzei, care protejează gelul din interior, există un lanț lung de zaharuri sau polizaharide. Acestea au proprietatea de a apăra organismul în fata atacurilor a diferite virusuri (de la cei responsabili pentru răcelile comune până la cei care provoacă afecțiuni mai serioase), contribuind chiar la echilibrarea sistemului imunitar

7. Are proprietăți antiinflamatorii
Printre substanțele identificate în gelul de aloe se numără și câteva cu proprietăți antiinflamatorii și analgezice. Persoanele care consumă în mod regulat gel de Aloe Vera au experimentat beneficii importante în acest sens.

8. Este o sursă importantă de minerale
Gelul de aloe conține o serie de minerale printre care calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru și zinc. Acest lucru se explică prin faptul că planta creste în soluri fertile, iar rădăcinile sale sunt capabile să absoarbă aceste minerale și să le furnizeze organismului în forme biodisponibile.

9. Furnizează doza zilnică de vitamine
Aloe Vera Gel conține o gamă largă de vitamine, fiind una dintre puținele surse vegetale de vitamină B12. În plus, mai conține vitaminele A, B, C, E și acid folic. Multe dintre aceste vitamine nu pot fi stocate în organism și de aceea trebuie să acoperim necesarul zilnic din alimente. Ce altă modalitate mai bună de a face acest lucru decât consumând zilnic Aloe Vera Gel care contribuie și la întărirea sistemului imunitar și la lupta împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi?!

10. Este tonic general pentru sănătate
Consumând gelul de Aloe Vera cu toate ingredientele sale valoroase (care se regăsesc, din păcate, în proporție din ce în ce mai mică în hrana noastră zilnică), între care șapte din cei opt aminoacizi esențiali pe care organismul nu-i poate sintetiza, organismul funcționează în parametri optimi, la capacitate 100%. Iar rezultatele se văd într-o stare generală de bine pe care o experimentează toți cei care își încep ziua cu porția de Aloe Vera Gel de la Forever Living Products.

Forever Living Products și companiile afiliate sunt, de peste 40 de ani, lideri mondiali în Aloe Vera. Pentru a-și respecta angajamentul pentru calitate, compania a adoptat conceptul de integrare verticală: deține plantații proprii de Aloe Vera în Texas, Mexic și Republica Dominicană, are propriile facilități de prelucrare a frunzelor, extragere a gelului, stabilizare și îmbuteliere, controlează fiecare etapă a procesului de producție și asigură un permanent control al calității. Aloe Vera Gel de la Forever Living Products este în esență identic cu gelul pur extras din frunză, fără a fi uscat prin liofilizare sau diluat cu apă, fiind obținut din plante crescute fără îngrășăminte și pesticide. Respectarea standardelor riguroase de calitate i-a adus companiei certificări importante, printre care sigla Consiliului Științific International pentru Aloe, certificarea Islamică și Kasher.
“Articol Revista Forever”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *