Un nou început!

Bună dimineața soare!

Un salut în această zi de 1 Mai, pentru că din păcate azi soarele lipsește și se pare că nu vrea să își arate fața lui strălucitoare.
Au trecut Sărbătorile de Paște, cu nelipsita friptură de miel, drob, ouă roșii, pască și multe altele ce nu lipsesc de pe masa fiecărui român de Sărbătorile Pascale.
E o zi mohorâtă afară, plouă mărunt și ca de obicei azi de 1 Mai o să sfărâie din nou micii pe grătar, împreună cu alte bunătăți de ale porcului și nunumai. Așa că stomacul v-a fi din nou pus la încercare, dar așa e la noi, avem parte de sărbători de festine mai mult decât boierești.
Ce să fac îmi spun în sinea mea? Deschid frigiderul și văd într-o parte a lui, aproape acoperit de alte ambalaje un bidon de Aloe vera gel, îl scot iute, îmi torn într-un pahar, pun puțină apă calduță, pentru că este rece, îl beau și îmi spun am dobândit porția zilnică de sănătate.
Pentru că chiar mă simt excelent, merg la dulapul de pe hol, mă echipez corespunzător, îmi încalț adidașii și fuguța afară la porția zilnică de mișcare.
Așa am început extraordinar ziua de 1 Mai, chiar dacă afară sorarele nu vrea să își arate încă ”fața-i strălucitoare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *